Wat wij voor jou kunnen doen?

Horecalife is een inkoop-organisatie die je helpt besparen op je back office kosten. 


Kosten voor je afvalverwerking, energie, payrolling, pin/creditcard transacties en verzekeren kunnen verlaagd worden door slimmer in te kopen en door advies op maat. 


Horecalife onderscheidt zich van andere inkooporganisaties door selectief te zijn in klant aanname. Door juist niet op te schalen naar een grote organisatie, kunnen wij het contact persoonlijk houden. Hierdoor krijg je als klant altijd direct een oplossing bij een opspelend probleem. 


Vaak gedoe rondom je afvalverwerking? Mis je daarbij de aandacht voor jouw probleem en daarbij een goede oplossing? Overweeg de overstap naar Horecalife. Wij lossen het al meer dan 15 jaar WEL op voor onze klanten. Start je een nieuwe horeca onderneming en heb je zelf geen zin of simpelweg de tijd niet om uit te zoeken welke leveranciers het beste bij je passen? Horecalife heeft dit onderzoek al voor je gedaan en houdt daarnaast de aangesloten leveranciers scherp, zodat jij altijd de beste service krijgt.


Laat ons die saaie back Office deals maar regelen, dan kan jij je richten op de leukere aspecten van het opzetten van je droomzaak. Geef ons de datum dat je open wil zijn en wij zorgen dat er afvalbakken staan, je energie aangesloten is en je pin automaten werken. Onze dienstverlening is gratis, al onze aangesloten leveranciers leveren een stukje van hun eigen marge in om met Horecalife te kunnen werken. Als klant kost het je dus niets extra’s. 


Enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.